Taal

studenten

Bekend worden met valuta wisselen en overschrijvingskosten is een ware uitdaging voor de meeste internationale studenten. Money Globe Financial Group assisteert studenten van over de hele wereld met transacties van hun fondsen op een veilige, snelle en gemakkelijke manier met de beste wisselkoersen vergelijkbaar met de meeste lokale financiële instellingen. Het biedt ook de beste rente en spoort de families van studenten aan om onze services veilig te gebruiken in plaats van het via de post versturen van contacten met het verhoogde risico dat er iets gebeurd met de fondsen die bedoeld zijn voor het levensonderhoud en de studie van hun kinderen.

Our Team

MoneyGlobe Financial Group is een energiek bedrijf voor betalingen en internationale valuta uitwisseling.

We zijn een in Vancouver gevestigd Canadees bedrijf en hebben een landelijke aanwezigheid ontwikkeld. De betaal experts bij MGFG hebben hun decennialange kennis in de branche gecombineerd met 17 jaar ervaring als een wereldleider in buitenlandse valuta, hetgeen onze klanten de beste persoonlijke service en de meest brede marktkennis biedt.

Het meest voorkomende kenmerk van ons team is ons zeer gespecialiseerde management en hun persoonlijke benadering naar klanten. MGFG is trouw in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen voor de betalingsaanvragen van onze klanten met de beste koers op de markt.

Ter aanvulling, ons team is een zorgvuldig samengestelde groep van mensen met een passie voor hun branche die excelleren in het reageren of de unieke behoeften van elke klant. Van een particulier met een mondiale onroerend goed transactie tot een commerciële cliënt die miljoenen Euro´s verplaatst, we bieden een unieke service.

Breng uw geld nu meer