Taal

Gedeelde Kennis

Het is erg belangrijk de kennis te bezitten om iets juist te doen. Deze kennis kan worden bereikt door training en opleiding aan onze kinderen te geven vanaf een jonge leeftijd. Money Globe Financial Group assisteert onze kinderen met het project “Little Sunlight At Absolute Zero” om zelfvertrouwen en persoonlijke groei te ontwikkelen. Bovendien creëert het een veilige en uitnodigende omgeving voor kinderen van immigranten en hun families.

Our Team

MoneyGlobe Financial Group is een energiek bedrijf voor betalingen en internationale valuta uitwisseling.

We zijn een in Vancouver gevestigd Canadees bedrijf en hebben een landelijke aanwezigheid ontwikkeld. De betaal experts bij MGFG hebben hun decennialange kennis in de branche gecombineerd met 17 jaar ervaring als een wereldleider in buitenlandse valuta, hetgeen onze klanten de beste persoonlijke service en de meest brede marktkennis biedt.

Het meest voorkomende kenmerk van ons team is ons zeer gespecialiseerde management en hun persoonlijke benadering naar klanten. MGFG is trouw in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen voor de betalingsaanvragen van onze klanten met de beste koers op de markt.

Ter aanvulling, ons team is een zorgvuldig samengestelde groep van mensen met een passie voor hun branche die excelleren in het reageren of de unieke behoeften van elke klant. Van een particulier met een mondiale onroerend goed transactie tot een commerciële cliënt die miljoenen Euro´s verplaatst, we bieden een unieke service.

Breng uw geld nu meer