Taal

Zakelijke Exporteurs

Goederen en services exporteren (geproduceerd in Nederland en verscheept naar andere landen) is een manier voor bedrijven om snel hun marktaandeel te vergroten.

Money Globe Financial Group biedt een complete en feilloze service voor al u betalingen en financiële wissel behoeften, door het assisteren van uw bedrijf in het benutten van de voordelen van wereldwijd handelen. Niet alleen is onze wisselkoers vergelijkbaar met andere financiële instellingen in deze regio, we bieden ook nog eens de meest veilige en snelste betalingsoplossingen in Nederland.


Our Team

MoneyGlobe Financial Group is een energiek bedrijf voor betalingen en internationale valuta uitwisseling.

We zijn een in Vancouver gevestigd Canadees bedrijf en hebben een landelijke aanwezigheid ontwikkeld. De betaal experts bij MGFG hebben hun decennialange kennis in de branche gecombineerd met 17 jaar ervaring als een wereldleider in buitenlandse valuta, hetgeen onze klanten de beste persoonlijke service en de meest brede marktkennis biedt.

Het meest voorkomende kenmerk van ons team is ons zeer gespecialiseerde management en hun persoonlijke benadering naar klanten. MGFG is trouw in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen voor de betalingsaanvragen van onze klanten met de beste koers op de markt.

Ter aanvulling, ons team is een zorgvuldig samengestelde groep van mensen met een passie voor hun branche die excelleren in het reageren of de unieke behoeften van elke klant. Van een particulier met een mondiale onroerend goed transactie tot een commerciële cliënt die miljoenen Euro´s verplaatst, we bieden een unieke service.

Breng uw geld nu meer