Taal

About MoneyGlobe Financial Group

MoneyGlobe Financial Group is een vooraanstaand betaalbedrijf gevestigd in West Vancouver, British Columbia. Wij bieden veilige en gemakkelijke betalingsoplossingen. Onze diensten zijn voor zowel particuliere klanten als lokale bedrijven. We bezitten meer dan 15 jaar ervaring in deze branche om ervoor te kunnen zorgen dat we helpen om de service te bereiken die onze klanten nodig hebben. Onze expertise is om vermogensbeheer te specialiseren en een uitstekende verstandhouding met onze klanten te kunnen creëren, en ons grote doel is om langdurige zakelijke relaties op te bouwen.

MoneyGlobe streeft naar oplossingen op maat voor de binnenlandse en internationale betaling behoeften van onze klanten. Ons team bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde groep mensen die gepassioneerd zijn over hun branche en uitblinken in het inspelen op de unieke behoeften van elke klant. Van een individu met een internationale vastgoed transactie tot een zakelijke klant die miljoenen dollars verzend, wij bieden een unieke service. Of een klant de persoonlijke aandacht van één van onze toegewijde account managers nodig heeft of liever gebruik maakt van ons veilige online betalingssysteem om hun eigen transacties te beheren, werkend met het zogenaamde Money Globe time and money.


Marketing Kanalen

Bij MoneyGlobe hebben we een sterke Compliance ondergond om ervoor te zorgen dat alle bestemmingen, entiteiten en de personen waarmee we te maken hebben legitiem zijn en dat er geen risico’s zijn om de transacties uit te voeren. We hebben ook een gemeenschapsproject onder de naam “Little Sunlight At Absolute Zero”. Dit gemeenschapsproject moedigt ouders en hun kinderen ook aan om beter met elkaar te communiceren (rollenspel)

Missie en Visie

Onze missie is om de kloof tussen allochtone ouders en kinderen van de eerste generatie te verkleinen als ze de Westerse levensstijl aangrijpen in combinatie met die van hun inheemse cultuur.

Onze visie is om een ​​communicatie brug te creëren voor ouders en hun kinderen om dichter bij elkaar te komen en te delen in elkaars ervaringen met wederzijds begrip en vertrouwen.

Breng uw geld nu meer